Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor

de violeta30 in Porc, 20 Ian 2020 | 2462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • coaste de porc
  • marinada (condimente de porc, piper, sare, boia de ardei iute din piri-piri, praf de usturoi,sos de rosii iute)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor:

Coastele se vor portiona in bucati potrivite si spala ca sa cada toate resturile de oase ramase in urma portionarii. Se lasa la scurs si se tamponeaza bine de excesul de apa.

Pregatim marinada din ingredientele enumerate mai sus si vom pune coastele in marinada amestecand bine. Punem folie peste vas si lasam la frigider, de preferat de pe o zi pe alta, dar daca nu e timp, chiar si 30-40 minute.

Pregatim gratarul si coacem coastele pe toate partile.

O minunatie de te lingi pe degete ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc in sos iute-dulceag-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]