Cocktail de creveți

de elucubratiiculinare in Fructe de mare, 28 Mai 2012 | 4807 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g creveți decorticați,
  • o lingură unt,
  • 1 roșie,
  • 1 castravete,
  • 1 avocado,
  • 1 lămâie,
  • 5 linguri sos cocktail,
  • 1 lingură smântână,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cocktail de creveți:

Creveții proaspeți  sau decongelați  peste noapte în frigider, se spală bine în câteva ape și se lasă la scurs.

Într-o tigaie punem untul să se topescă și călim creveții până capătă o culoare frumoasă.

Se dau la o parte de pe foc să se răcească.

Între timp tăiem cubulețe o roșie, un castravete și avocado. Roșia și castravetele cu coajă cu tot, avocado se curătă de coajă și se înlătură sâmburele.

Se stropesc creveții cu zeama de la o lămâie și se condimentează cu sare și piper.

Se adaugă legumele, sosul cocktail și smântâna.

Se amestecă bine și se dă la rece pentru 30 minute.

Servim pe frunze de salată verde și ornăm cu felii de lămâie.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cocktail de creveți" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (10)

MIUTA 1

29.05.2012, 11:14

Delicios

MonaMimi 1

29.05.2012, 11:20

Sim0na 1

29.05.2012, 20:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caracatita cu sos picant si orez negru