Coji de cartofi la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Ian 2012 | 5904 vizualizari

 

Prima data am mancat in italia,nu stiam ca se pot folosii si cojile :)) dar au gust foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coji de cartofi la cuptor:

Se curata cartofii de coaja, putin mai gros,sa nu fie doar coaja subtire:))),se spala foarte foarte bine si se pun in tava de cuptor.Le stropim cu ulei de masline ,sare si piper si le lasam 15 min la cuptor.Se pot servi si calde si reci ca un aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Coji de cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulete de cartofi cu cascaval din doar cateva ingrediente