Colacei sarati

de Miha in Piine, 31 Iul 2009 | 7460 vizualizari

 

Numai buni pentru o gustarica sau pentru rontait la drum lung. :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 100 g unt
  • 150 g telemea de vaca
  • 150 ml lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • faina cat cuprinde,sa iasa un aluat elastic si nelipicios
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Colacei sarati:

Toate ingredientele le-am pus in cuva masinii de paine si am framantat pana am obtinut un aluat nelipicios.Nu se lasa la dospit.

Aluatul obtinut il impartim in bilute mici.Fiecare biluta o intindem sub forma de snur.Unul din capete il aducem inspre mijloc,iar celalalt il trecem peste.

Punem colaceii in tava tapetata cu hartie de copt,ii ungem cu galbenus amestecat cu putin lapte si presaram cu mac.

Ii dam la cuptorul incins la 180 de grade,pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Colacei sarati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

31.07.2009, 22:11

Oricati,oricand,cu placere!

Dorothea 1

05.09.2010, 17:20

Hmm!! Idee eara bune!! Pun si asta la Favorite...am gasit si eu butonul...

Miha 1

05.09.2010, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine irlandeza( irish bread)