Compot de piersici albe

de ianculubita in Sirop / Compot, 31 Aug 2013 | 7185 vizualizari

 

Nu stiu care este povestea acestor piersici dar eu cred ca vechiul proprietar al acestei gradini,unde avem tot felul de legume si fructe, a facut un experiment si a altoit un piersic cu cais;nu va imaginati ce parfumate sunt;in afara de faptul ca au puf si sambure de piersica,ai impresia ca mananci caise.
Am facut putin compot si urmeaza si putin gem!!!

 

INGREDIENTE

  • piersici
  • zahar
  • zahar vanilat(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de piersici albe:

Piersicile spalate,puse in borcane,masuram apa pentru sirop,o punem intr-o oala impreuna cu zahar,cate 1-2 linguri la fiecare borcan,in functie de dulceata fructelor si vanilia sau cine are 2-3 picaturi de esenta de piersici;eu am dar nu a fost nevoie;amestecam cu o lingura pana se topeste zaharul(nu pe foc)apoi umplem borcanele cu sirop,infiletam bine capacele si le sterilizam 5 min.din momentul fierberii apei;lasam sa se raceasca in apa apoi le depozitam la camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de piersici albe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]