Compot de visine

de ArianaBala in Sirop / Compot, 28 Iul 2011 | 6768 vizualizari

 

Cantitatile sunt pt un borcan de 800g compot de visine.

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de visine:

-spalam bine visinele si indepartam coditele;

-umplem pe jumatate borcanul cu visine;

-peste visine adaugam 4 linguri de zahar;

-umplem borcanul cu apa calduta;

-agitam putin borcanele ca sa se topeasca zaharul;

-intr-o cratita punem un prosop, pdeasupra punem borcanele cu compot de visine  si adaugam apa pana la capacul borcanelor;

-sterilizam borcanele cu compot de visine la foc mic 15-20 de minute dupa ce a inceput apa sa fiarba(daca visinele incep sa se crape oprim focul);

-acoperim cratita cu un prosop si lasam pana a doua zi cand le scoatem borcanele cu compot de visine din apa, stergem borcanele, le etichetam si le depozitam intr-un loc racoros;

TIPS-URI

1

visinele din compotul de visine pot fi folosite iarna la multe deserturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

oana_pisicutza16 1

11.04.2012, 11:14

bun bun

ArianaBala 1

19.05.2012, 10:23

Anul trecut am facut in total vreo 150 de borcane de compot...din diferite fructe...Este adevarat ca noi nu mancam fructele, bem decat sucul, care e foarte gustos si sanatos...decat sa bem toate porcariile din comert, mai bine un compot rece

andreea_angelo 1

30.06.2012, 22:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]