Conopida la cuptor

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 5152 vizualizari

 

Azi am stat in bucatarie mai mult ca niciodata !

 

INGREDIENTE

  • 750 g conopida
  • 3 oua
  • cascaval
  • 1 lingura smantana,Sim 12%,am avut eu
  • sunca presata sau salam cu sunca,eu am avut carnacior afumat,cam putin ce-i drept,parca trebuia un pic mai mult
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida la cuptor:

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se strecoara de zeama si se aseaza frumos intr-un vas termorezistent.Se presara mezelul taiat bucatele mici si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu smantana si putin piper si se toarna deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit pana se incheaga compozitia de ou si primeste o culoare aurie,frumoasa deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute, in sos de iaurt