Cordon bleu din piept de pui

de Oana in Pui, 24 Aug 2017 | 7941 vizualizari

 

Cordon bleu este un snitel umplut cu cascaval si sunca, prajit sau copt la cuptor, cu care nu vei da gres niciodata!
Reteta video, pas cu pas, o gasesti mai sus!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de sunca
  • sare si piper dupa gust
  • 2 oua
  • faina si pesmet
  • 1 lingurita boia dulce
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu din piept de pui:

Pentru inceput, bate bine carnea de pui intre doua folii de plastic, ca sa nu risti sa se rupa. Condimenteaza apoi fiecare felie de carne cu sare si piper dupa gust. Pune deasupra cate o felie de cascaval si o felie de sunca. Ruleaza usor carnea, avand grija sa nu se desfaca.

Pregateste trei vase, unul cu ouale batute, unul cu faina si unul cu pesmetul amestecat cu boia dulce, sare si piper.
Trece rulourile prin ou, faina, iar ou si apoi pesmet.
Pune uleiul la incins intr-o tigaie, apoi pune rulourile de pui si prajeste-le la foc potrivit. Scoate-le apoi pe servetele de hartie si lasa-le sa se scurga de ulei

Alaturi de cordon bleu poti sa pui o salata, cartofi prajiti sau ce garnitura doresti, oricum sunt minunate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu rulada de pui