Au iesit niste cornuri f pufoase si merg de minune lanaga o cana cu lapte sau de cafea!
Cernem faina si o amestecam cu sarea si drojdia uscata.
Laptele il punem intr-o craticioara,adaugam mierea si untul si il incalzim pana putem sa tinem degetul in el.
Ouale le batem putin.
Peste faina adaugam ouale,iaurtul,romul si omogenizam. Adaugam laptele treptam si framantam pana obtinem un aluat nelipicios( mai adaugam faina su lapte daca este cazul).
Acoperim aluatul cu un servet si il lasam sa creasca 1h ,la caldura,pana isi dubleaza volumul.
Dupa ce a crescut il impartim in 4 buc. Luam o bucata,o intindem in forma de cerc si taiem 8 triunghiuri. Punem gem la baza triunghiului si rulam de la baza spre varf.
Procedam la fel pana terminam tot aluatul.
Mai lasam cornurile in tava sa creasca 15 min.
Dam drumul la cuptor pt a se incalzi.
Dupe cele 15 min ungem cornurile cu ou,presaram mac si le coacem la foc mediu pana devin rumene.
Pofta buna!