Costita cu cartofi si salata de sfecla

de Ina in Mancaruri cu carne, 9 Iul 2011 | 4882 vizualizari

 

Imi place foarte mult capul de piept ( partea de coasta din care se face kaizerul, cea care se foloseste cu succes si la frigarui ) Fripta, costita capata o consistenta gelatinoasa, astfel ca imi ling degetele de fiecare data :"> =))))

 

INGREDIENTE

  • cap de piept ( costita de porc , cu zgarci )
  • condimente ( ce prefera fiecare ) 
  • cartofi
  • sfecla rosie in otet
  • hrean
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita cu cartofi si salata de sfecla :

Punem cartofii la fiert , in apa cu sare. 

Fasiile de costita se condimenteaza  dupa preferinte . Incalzim o lingura cu ulei in tigaia  Dry Cooker si frigem feliile de costita pe ambele parti. ( Putem frige costita pe gratar, tava, grill.... ca sa nu ma mai injurati , cu tigaia mea  cu tot ... =)))))  ).

Servim costita alaturi de cartofi natur ( peste care topim un cubulet de unt si presaram patrunjel verde ) si salata de sfecla rosie si hrean.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita cu cartofi si salata de sfecla " nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor cu usturoi si cartofi cu ierburi aromate