Este foarte buna...nu am poze prea bune pentru ca atunci mi se stricase telefonul asa ca va rog sa imi scuzati pozele.....
mai intai de toate pregatim legumele:
ceapa se curata,se spala si se toaca marunt.
rosiile se curata de pielita si se taie bucatele mici.
ardeiul rosu si galben se taie cubulete.
varza se taie pestisor sau cum doriti.
intr-o oala se pune putin ulei la incins.
apoi punem carnatii taiati bucati.
ii rumenim pe o parte si alta.
apoi punem ceapa si rosiile.
le invartim de 2-3 ori iar apoi adaugam varza.
punem apa(nici prea multa ca varza oricum mai lasa ea apa).
mai punem si ardeiul taiat si acoperim cu un capac la foc potrivit,si lasam sa fiarba.
cand e aproape gata se toaca marar verde si se pune ,se condimenteaza cu piper si vegeta.
pasta de tomate se desface in putina apa,se pune in oala peste varza.
se amesteca bine,se mai dau cateva clocote si gata varzica.......