Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana

de alilianaa in Porc, 14 Iul 2013 | 4805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g costita afumata
  • 6 cepe rosii
  • sare, piper dupa gust
  • 200 g smantana
  • 30 g zahar
  • 30 g otet balsamic
  • 30 g ulei
  • 30 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana:

Costita o portionam si o tragem la tigaie pret de 5-7 minute. Se scoate pe o farfurie. Ceapa care a fost spata si taiata solzisori se pune in uleiul in care am prajit putin costita. Se pune sare si piper. Se amesteca bine si cand scade se mai adauga apa. Cand este suficient de mult pregatita, se pune zahar si se lasa in continuare la calit. La final se adauga oteltul balsamic. Se mai lasa  3-5 minute sa scada. Am preferat ca ceapa sa nu scada foarte mult.

Costita afumata si ceapa caramelizata se serveste cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de porc afumata cu ceapa caramelizata si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

alilianaa 1

15.07.2013, 22:22

haaa???multumesc

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 01:40

ahhh de cand nu am mai mancat o costita asa buna ca la noi

alilianaa 1

16.07.2013, 07:03

adevarul ca unele preparate sunt doar aici. Chiar daca le mai gasim si prin alte locuri. O sa fie timp sa redesoperi aromele de la noi. Multumesc Ligia!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Topala alba" cu mamaliguta