Cosul de Paste pentru Bucataras

de aziz in Aperitive / Garnituri, 23 Apr 2011 | 4816 vizualizari

 

Dedic acest cosulet tuturor celor de aici urindu-va Paste fericit si linistit!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • coji de ceapa rosii si galbene
  • frunze patrunjel
  • hirtie creponata
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosul de Paste pentru Bucataras:

se spala ouale cu un burete de bucatarie cu detergent de vase.

se pun la fiert apoi cojile de ceapa se pun la fiert pina obtinem o tinctura de ceapa adica o solutie foarte concentrata apoi scufundam ouale legate in ciorap lycra cu sau fara frunze de patrunjel .

cele in hirtie creponata se unda mai intii cu otet fierbinte ,cald sa nu va ardeti lasam hirtia pina se usuca apoi cu un prosopel inmuiat in ulei stergem outele pt a avea luciu.

asa gatite de sarbatoare le punem in cos linga cozonaci frumosi care ne vor bucura privirile si sufletul si ne induc spiritul aceste sarbatori minunate.Paste fericit Bucataras!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosul de Paste pentru Bucataras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua rosii