Cotlet de porc cu ceapa si mustar

de -Licurici- in Porc, 13 Dec 2017 | 3540 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc cotlet de porc
  • 2 cepe
  • 50 g unt
  • mustar cu portocale Deluxe de la Lidl
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu ceapa si mustar:

Carnea se spala, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se unge cu mustar.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in untul topit, apoi se adauga bucatile de carne si se lasa 5-6 min pe fiecare parte, pana se rumenesc.

Se serveste cu piure de cartofi sau alta garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu ceapa si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]