Cotlet de porc cu miere si mustar

de stefy_a in Porc, 22 Mar 2017 | 5547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 fleici cotlet de porc fara os
  • 2 linguri mustar clasic
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 lingurite miere
  • 50 ml vin alb
  • 2 linguri boabe de mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu miere si mustar:

Fleicile de carne se spala, se sterg cu un prosop de hartie si se condimenteaza cu sare si piper pe fiecare parte.
Se pregateste un sos din miere, sosul de soia, mustar si boabele de mustar si cu ele, cu ajutorul unei pensule, se unge, pe ambele parti, fiecare felie de carne. Se lasa carnea la frigider 3-4 ore.
Intr-o tava (vas yenna folosesc eu de obicei), unsa cu ulei, se asaza feliile de cotlet, se adauga cateii de usturoi (curatati de coaja, spalati si feliati), vinul (trebuie sa acopere carnea) si se da la cuptor la 200 de grade C, circa 60 de minute.
Carnea se intoarce la jumatatea timpului si se lasa la cuptor pana cand e gata si sosul a scazut.

Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu miere si mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa porc dulce-acrisoara