Cotlet de porc cu sos de rodie

de ianculubita in Porc, 25 Aug 2013 | 5887 vizualizari

 

Recomand acest cotlet cu un sos dulce-acrisor,intr-un cuvant delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 4cotlete
  • condimente pentru carne de porc
  • 1ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • 1lingura unt
  • 1rodie
  • 1portocala
  • 1pahar cu vin
  • 1lingura amidon
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de rodie:

Intr-un castron punem cotletele condimentate din belsug,ardeiul iute taiat,ulei,amestecam carnea,acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider pana a doua zi sau cateva ore daca sunteti presati de timp;

rasturnam apoi intr-o tava carnea cu tot cu ulei,adaugam zeama de portocala,zeama de la 1/2rodie cu tot cu seminte,vinul,putina apa,acoperim tava si lasam la cuptor la foc mic 1h;

dupa acest timp,scurgem sosul din tava intr-o tigaie,adaugam untul,amidonul dizolvat in putina apa rece,iar cand incepe sa se ingroase,stoarcem cealalta jumatate de rodie cu seminte;

daca sosul e prea gros,adaugam putina apa,condimentam si oprim focul.

Servim cotletul pe o farfurie cu o insula de piure de cartofi,sosul si seminte de rodie  deasupra.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

va recomand sa folositi 2rodii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de rodie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]