Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii

de mihaelar63 in Porc, 17 Mai 2012 | 7445 vizualizari

 

Profitati cat timpul mai permite sa preparati fripturi la cuptor . Dupa ce vine vara....
Am vazut intr-un magazin condiment de salvie cu galbenele pentru fripturi si peste . Mi-a placut ideea si mi-am preparat propriul amestec cu salvie si galbenele din gradina mea .Bio !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet porc
  • 3 rosii
  • 3 caciulii usturoi
  • 3 cepe verzi
  • 3 linguri ulei de porumb
  • 1 lingura salvie + galbenele uscate
  • 1 lingura piper boabe
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii:

Spalati cotletul (stiu, se spune ca isi pierde suculenta, dar altfel nu pot) si il feliati. Asezati intr-o tava teflonata .

Spalati legumele. Taiati rosiile rondele, ceapa marunt, caciuliile de usturoi jumatati si le asezati peste carnea de porc .

Presarati condimentele , piperul , sarea , si stropiti cu ulei pe deasupra .

Puneti si 200 ml apa . Dati la cuptor aproximativ 1 ora .

Serviti  friptura calda ,rumenita, insotita de o salata verde sau de cruditati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

18.05.2012, 07:49

ce apetisanta este mmmm bunaa

mena29 1

18.05.2012, 20:39

Sim0na 1

18.05.2012, 22:36

Foarte apetisant arata! Sunt tare curioasa de gustul pe care il dau galbenelele..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc evantai