Cotlet tiganesc

de ianculubita in Porc, 4 Mar 2013 | 5811 vizualizari

 

Auzisem ca rromii cand gatesc,pun in vase tot ce le cade in mana si tot ce gasesc dar nu mi-a venit sa cred ca este atat de buna,de aceea am facut si eu

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 200 g ciuperci
  • 100 g sunca
  • 1ceapa
  • 1pahar vin rosu
  • 1borcan rosii in bulion(puse de mine din toamna)
  • 2 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • 3 catei de usturoi mari
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet tiganesc:

Cotletele usor batute,condimentate cu sare si piper,le trecem prin faina apoi le prajim si le scoatem pe farfurie;

in uleiul ramas calim sunca taiata suvite,o scoatem,adaugam ciupercile feliate iar dupa ce a scazut apa din ele le scoatem si pe ele;

in tigaie daca nu mai avem ulei mai punem 2 linguri si calim ceapa tocata marunt,adaugam vinul si lasam sa fiarba 1-2 min pana se evapora alcoolul apoi adaugam rosiile pasate si lasam sa fiarba incet;

dupa ce a scazut,adaugam cimbru,boia,dafin,carnea,2 cani cu apa,sare si lasam pe foc acoperit 40 min;

a venit randul ciupercilor sa le adauga,apoi sunca si usturoiul pisat;

mai lasam 5min. apoi servim cu piure de cartofi.

Sa aveti pofta!chiar este buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet tiganesc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

04.03.2013, 19:39

Mmmm ce bunatate!

Zamfira 1

04.03.2013, 21:07

faina si foarte buna

diana_k 1

05.03.2013, 08:42

mmmm vreau si eu o portie..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varză dulce