Cous cous cu creveti si legume

de Alina26 in Fructe de mare, 17 Sep 2013 | 7272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g cous cous
  • 480ml apa
  • 500g creveti mici congelati
  • 3 dovlecei mici
  • 1 vanata
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei galben
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu creveti si legume:

1.Am pus apa la fiert.

2.Intr-un castron mai inalt am pus cous cous si cand apa a inceput sa fiarba am turnat peste.Am acoperit cu un capac si am lasat 8 minute.

3.Dupa aceea am mestecat cu o furculita ca sa nu aiba cocolosi.

4.Intr-o oala am pus apa la fiert si cand aceasta a fiert am adaugat creveti,am lasat sa dea un clocot,am stins focul si am pus la scurs.

5.Am taiat cubulete mici toate legumele .Am calit intai vinetele cu ulei de masline si sare,apoi am adaugat restul legumelor.Am acoperit cu un capac si am lasat sa se inmoaie putin,dupa care am adaugat si creveti.

6.Am pus legumele si crevetii peste cous cous,am adaugat sare,piper si ulei de masline si am amestecat.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu creveti si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Creveti cu portocale