Covrigei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2010 | 34303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 300 g untura
  • 3 oua intregi
  • drojdie cat o nuca (sau un pliculet)
  • 4 linguri de smantana
  • 1 lingurita de sare
  • 100 g cascaval ras
  • 1 ou batut ptr uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei:

Se framanta bine faina cu untura, se adauga sarea, ouale si drojdia si se face o maia. Se intinde o foaie de aprox. jumatate de cm si se taie cu forma covrigeii.

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se pune intr-o tava hartie de copt, se aseaza covrigeii si se ung cu ou, iar deasupra se presara cascaval ras.

Se dau la cuptor si se coc aprox. 20 de minute pana capata o culoare auriu-maronie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine prajita cu ou si branza de oaie