Covrigei crocanti cu branza si mac

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 6 Iul 2013 | 8261 vizualizari

 

o reteta simpla pe care o prepar de cate ori ramane branzica nemancata prin frigider....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de margarina
  • 500 gr. branza telemea
  • 75 gr. mac
  • 700 - 800 gr.faina neagra
  • 1 ou pentru uns
  • sare si mac pentru presarat peste covrigei

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei crocanti cu branza si mac:

Dam branzica pe razatoare si adaugam margarina topita. Adaugam faina si macul si framantam aluatul cca. 20 minute. Lasam aluatul la rece pentru 15 minute.

Dupa scurgerea timpului de racire scoatem aluatul din frigider,il intindem pe masa de lucru infainata si decupam covrigeii. II asezam in tava tapetata cu hartie de copt, ii ungem cu ou batut si presaram sare si mac,apoi dam tava la cuptor (temp.medie) pana devin covrigeii aurii.

 

TIPS-URI

1

sa vad cine aduce berea! :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei crocanti cu branza si mac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Cris2711 1

07.07.2013, 13:19

oricand sunt bineveniti

iry-gabriela 1

07.07.2013, 15:39

Sim0na 1

08.07.2013, 12:38

Cam buni covrigeii astia!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu mac