Crap la cuptor

de Miha in Crap / Caras, 29 Mar 2011 | 10030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de crap
  • sare si piper
  • cimbru si busuioc
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crap la cuptor:

Carnea se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se acopera cu folie alimentara si se da la rece pentru jumatate de ora.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt, apoi se amesteca un sucul de rosii. Amestecul obtinut se toarna intr-un vas termorezistent uns cu ulei. Asezam deasupra feliile de peste (cu pielea in jos) si dam la cuptor la foc mediu. Dupa 15-20 de minute intoarcem feliile pe partea cealalta si lasam pana se rumeneste usor deasupra si sosul din vas scade suficient.

Se serveste cald cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Teo 1

30.03.2011, 12:09

orice carne f iarta in suc de rosii,mie mi se pare un deliciu!

Bunica 1

03.04.2011, 08:59

Omul cat traieste invata ! Multumesc, Miha !

adry88 1

06.05.2011, 15:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de crap oglindă (salontă)