Este vorba de reteta de crap la cuptor facuta de mine ieri....
Se curata pestii (daca sunt congelati se decongeleaza) si se cresteaza pe latime. Apoi se sareaza bine, se ung cu pasta de paprica si se pudreaza cu piper.
- Legumele se taie julien.
- Intr-un vas mare (eu am folosit de ceramica) se pune pe fund felii de ceapa (rondele), morcovi rondele, fasii de ardei si felii de rosii. Peste punem crapii si apoi introducem in fiecare cate 2-3 felii de ceapa si rosie si lamaie.
- deasupra asezam cate 2 felii de rosie si stropim cu ulei de masline. Adaugam apoi la final vin alb (cam 2 pahare). Dam la frigider acoperiti cam 1 ora apoi introducem tava la cuptorul incins. E gata cam intr-o ora.
Eu am servit alaturi de cartofi la cuptor (dar in alta tava, deoarece vinul nu da gust bun cartofilor) si salata .SI bineinteles nu a lipsit de la masa vinul verde rece!!!!