Cream cheese tart

de Julie in Prajituri, 28 Ian 2011 | 6169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 125 g unt,
  • 100 g zahar pudra,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri lapte,
  • un praf de sare,
  • 250 g faina,
  • coaja rasa de lamaie
  • Crema:
  • 2 oua,
  • 2 albusuri,
  • 5-6 linguri zahar,
  • 150 g smantana ,
  • 150 g branza proaspata,
  • 1 lingura gris,
  • coaja rasa de lamaie,
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cream cheese tart:

O tarta dulce, cu umplutura de branza si smantana ,avand la baza aluatul crocant ,atat de versatil ,pe care eu il folosesc mereu. Rezultatul este uimitor de fiecare data. ;)

Pentru blat:  se amesteca untul cu zaharul pudra apoi cu galbenusurile, faina, sarea, coaja de lamaie si la final laptele. Se omogenizeaza aluatul, se pune in folie alimentara si se da la frigider pana este gata si umplutura.

Se bat usor ouale cu zaharul ,coaja de lamaie si esenta de vanilie. Branza proaspata se amesteca bine cu smantana apoi cu ouale si grisul. Se omogenizeaza bine totul pana se obtine o crema de o consistenta fina si uniforma.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina ,apoi se intinde aluatul de tarta, imbracand si marginile tavii. Se inteapa din loc in loc , apoi se toarna crema de branza.  Tarta se coace in cuptorul deja incins ,pentru aprox. 25-30 minute. Se taie dupa ce se raceste bine.


Daca ti-a placut reteta noastra "Cream cheese tart" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

ieri la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 11:08

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

pe 24.09 la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]