Crema de zahar ars la Multicooker

de gaby_duceag in Dulciuri, 13 Iun 2014 | 10995 vizualizari

 

N-am introducere pentru ca as manca non stop si n-as avea cum vorbi :))). Unul dintre deserturile mele prefarate, gata in 20 minute!? Zau nu credeam :))). Minunata treaba asta la Philips Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 l Lapte
  • 7 linguri zahar
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars la Multicooker:

Conectezi aparatul Philips Multicooker la sursa de curent.

Pui 3 linguri zahar in vasul aparatului si selectezi din meniu functia Fry.

Lasi zaharul sa se caramelizeze. Nu amesteci! Il lasi sa se topeasca si sa ajunga la nuanta chihlimbarului.

Intre timp infierbanti laptele. Adaugi zaharul si diluezi. Bati usor ouale, le adaugi peste lapte, adaugi si esenta si omogenizezi.

Cand zaharul e caramelizat adaugi amestecul cu lapte in vas, selectezi din meniu functia Bake, setezi temperatura la 150 grade si timpul la 20 minute.

Inchizi capacul si apesi START.

Cand e finalizat programul lasi crema sa se raceasca complet in vas apoi cu o miscare ferma o rastorni pe platou.

Abia am apucat sa fac poze de final, toti cereau, eu voiam cu frisca asa c-am mai asteptat nitel :))

Multumesc Dya pentru inspiratie si pofta ce mi-ai facut-o :)) .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]