Crocantele de cartofi

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2013 | 2923 vizualizari

 

Foarte bune au fost pt micul dejun...

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 1 ou
  • 2 lg bune de cascaval ras + 2 lg
  • patrunjel si marar verde
  • oregano si cimbru uscat
  • sare, piper
  • ulei pt prajit
  • o rosie pt servit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de cartofi:

Cartofii se curata si se dau pe razatoarea mica, se scug de zeama.

La fel si cascavalul se rade marunt( 2 linguri).

Se pun intrun castron, se adauga si oul si o lg-ita de marar verde, una de patrunjel tocat, un praf de cimbru si unul de oregano,sare si piper dupa gust.

Se amesteca bine  bine.

Se incinge ulei intr-o cratita, se ia cate o lingura din compozitie si se pune in cratita, se aplatizeaza bine cu dosul lingurii pt a iesi subtire si crocanta.

Se prajeste bine pe ambele parti si se scoate pe farfurie, imediat se presara cu cascaval cat e fierbinte, astfel cascavalul se va topi.

Se taie felii o rosie si se pune deasupra,pt efect cate o jumatate de felie.

Restul se serveste impreuna cu crocantelele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

08.07.2013, 19:43

placeeeee!

iry-gabriela 1

08.07.2013, 22:22

adasev12 1

08.07.2013, 23:00

multumes tuturor, pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si ceapa verde