Crochete de pui si cartofi cu cascaval

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2012 | 11778 vizualizari

 

Din seria "nimic nu se arunca,totul se transforma"...am facut pt pitica mea o supica de pui,dar din pacate carnita fiarta nu o papa nimeni,asa ca i-am gasit intrebuintare...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de pui fiarta(eu am avut pulpe)
  • 3 cartofi (doar 2 daca sunt mari)
  • 2 oua
  • 3 linguri cu parmezan ras
  • cascaval
  • pesmet
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pui si cartofi cu cascaval:

Fierbem cartofii cu tot cu coaja,apoi ii curatam si ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Carnea de pui o tocam marunt si o punem intr-un vas cu cartofii rasi,parmezanul ras,2 galbenusuri si sare si piper dupa gust.

Amestecam totul si lasam la rece 10-15 minute.

Intre timp pregatim intr-o farfurie faina,in alta pesmet,iar intr-un castronel batem albusurile cu putina sare.Cascavalul il taiem fasiute.

Luam din compozitie cu mana,aplatizam,punem in mijloc o fasie de cascaval,inchidem crocheta bine,apoi o trecem prin faina,dup'aia prin albus si la sfarsit prin pesmet.

Procedam astfel pana terminam compozitia,apoi prajim crochetele in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile,dupa care le scoatem pe un prosop de hartie.

Le servim cu mare pofta!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pui si cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi a la Bunica