Crochete de spanac (de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 6 Apr 2013 | 6881 vizualizari

 

Pentru ca am ramas fara oua si incepusem dejasa fac compozitia.....si nu mi-am dat seama....nu stiam cum sa fac aluatul pentru crochete.Asa ca am incercat cu apa minerala si faina....Deci sunt perfecte!!!!Si sunt si de post...pentru cei interesati!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 1 ceapa
  • 7 felii de paine
  • jumatate de lingurita de nucsoara
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 150 g faina alba
  • 300 ml apa minerala
  • 300 g pesmet
  • ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de spanac (de post):

1. Curatam ceapa, o tocam marunt si o punem in tigaie la calit cu putin ulei de masline. Spalam spanacul, il mai maruntim putin si il punem peste ceapa cu putina sare, acoperiti cu un capac. Amestecati din cand in cand si lasati sa scada toata zeama.

2. Inmuiem feliile de paine in apa, le stoarcem si le dam pe robot. Punem intr-un bol painea, spanacul, sare, piper si nucsoara. Amestecam si daca e prea moale mai adaugati pesmet.

3. Pregatim intr-un bol o compozitie de faina si apa minerala, amestecam cu un tel,s a nu faca cocolosi, punem si putina sare. Trebuie sa fie o compozitie putin mai groasa ca cea de clatite.

4. Punem o tigaie la incins cu ulei de floarea soarelui si intre timp facem crochetele. Le dam prin aluat si apoi prin pesmet si le punem la prajit.

Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de spanac (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de linte cu chimen si boia afumata