Croque Monsieur

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2010 | 8785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de sunca
  • 8 felii cascaval
  • 150 gr cascaval ras
  • sos bechamel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque Monsieur:

Ungem toate feliile de paine cu sos bechamel. Formam un sandwich astfel: luam o felie de paine, adaugam o felie sunca presata, o felie cascaval, iar sunca presata, iar cascaval si deasupra alta felie de paine (cu sosul in exterior). Punem putin cascaval ras deasupra si inca o lingura de sos.

 

Tapetam o tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu sunca si cascaval