Crostini Miez de Lapte

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2012 | 4930 vizualizari

 

Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi sănătoase cu noul produs Delaco Miez de Lapte.
Este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare , care transforma orice preparat intr-un deliciu culinar.
Daca l-am primit, l-am gustat si....MAI VREAU !!! Este nemaipomenit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 1 paine subtire
  • 70 ml ulei de masline
  • 2-3 catei de usturoi
  • 20 buc mozzarela mini
  • 70 g prosciutto crudo
  • 10 rosii cherry
  • sare
  • 2 cutiute Miez de Lapte Natur
  • 1 cutie cu Miez de Lapte Natur cu boabe mici
  • piper
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini Miez de Lapte:

Taiem painea in felii de 1,5- 2 cm , o stropim cu putin ulei si  asezam feliile intr-o tava pe o hartie de copt.O dam la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade C sa se rumeneasca pe ambele parti cam 2-3 minute.

Scoatem feliile din cuptor si le frecam cu usturoi pe o parte.

Rosiile le taiem cubulete mici si le asezonam cu sare, piper si oregano.

Adaugam pe rand pe fiecare felie in parte cate o felie de prosdiutto,cubulete de rosii, o felie de Miez de Lapte.

Cu ajutorul unei scobitori fixam cate o bucata mica de mozzarela de felia de paine.Pe scobitoare asezam inca un cub de rosie apoi ii punem un mot de Miez de Lapte si o fruzulita de patrunjel verde.

Dam feliile astfel facute pentru inca 3 minute la cuptor sa se topeasca mozzarela.

Cine poate se opreste la doua felii...cine nu, nu se mai uita la cantar.

Sunt minunate asa calde scoase din cuptor.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Sim0na 1

26.04.2012, 23:06

foarte fain arata!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:23

ce bine arata as manca toata ziua

Panacris 1

17.04.2013, 17:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flan cu branzeturi