Crumble cu piersici

de Irina in Dulciuri, 8 Iun 2015 | 3324 vizualizari

 

Crumble in sus, crumble in jos, doar eu n-am facut niciodata asa ceva. Deci era cazul sa pun mana la treaba, nu credeti? Mai ales ca am cumparat si caise si piersici si niste cirese, deci am cu ce. :))

 

INGREDIENTE

  • 6 piersici
  • 250 g faina alba
  • 190 g zahar brun
  • 200 g unt
  • scortisoara
  • esenta de rom
  • fulgi de migdale
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu piersici:

Am incalzit cuptorul la 180 grade.

Piersicile decojite si curatate de sambure le-am taiat felii si le-am asezat intr-o tava unsa inainte cu putin unt.

Am presarat peste ele 2 linguri de zahar brun, scortisoara, esenta de rom si fulgi de migdale.

 Untul, zaharul ramas si faina le-am mixat si am obtinut un aluat sfaramicios.

Aluatul l-am presarat faramite peste fructe, pana am acoperit bine tava, dupa care am dat la cuptor pentru 30 minute, pana aluatul s-a colorat usor in rumen auriu. 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate servi dupa ce se lasa putin la racit, cu o cupa de inghetata alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crumble cu piersici, mure si pesmet