cuib de viespi cu dulceata de cirese

de Lau in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 4860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri margarina
  • 300 ml lapte caldut
  • 1 ou pentru uns
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cuib de viespi cu dulceata de cirese:

 se cerne faina intr-un lighean se face gaura la mijloc se adauga sarea,drojdia,margarina,3 linguri de zahar restul se imprastie peste faina,un pic de lapte caldut si se amesteca cu un pic de faina se acopera si se lasa 15 min sa faca besici dupa care se framanta coca si se lasa 1 ora la dospit

se intinde o foaie si se unge cu dulceata se ruleaza dupa care se taie in jur de 4 cm gosime se aseaza cu partea taiata pe tava unsa si tapetata cu hartie de copt

se repeta pana terminam compozitia se unge cu oul batut si se da la cuptorul incalzit pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "cuib de viespi cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Gogosi glazurate de post, la cuptor