Cum se prepara visinata

de Panacris in Bauturi, 4 Iun 2012 | 15629 vizualizari

 

Si acum va dezvalui reteta de visinata a la Panacris!

 

INGREDIENTE

  • Vişine 5000 gr.
  • Zahăr 2500 gr.
  • Alcool rafinat 1000 ml.
  • Vodkă 1000 ml.
  • Baton de vanilie 1 bucată
  • Sirop de cireşe 1000 ml
  • Rom 500 ml.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se prepara visinata:

Cum se prepara visinata. Vişinele se aleg, se spală şi se pun în damigeană.  Peste ele se toarnă zahărul, alcoolul, vodca, romul, siropul de cireşe şi batonul de vanilie. Timp de 10 zile, se scutura damigeana, ptr a se dizolva zaharul. Se lasă la macerat 2-3 luni. Se trage vişinata în sticle, vişinele rămase se pot folosi la torturi şi prăjituri.

TIPS-URI

1

Niciodata nu lasati visinile cu zaharul la macerat, vor putrezi sau imbatrani.

2

visinele vor ramane frumoase daca puneti imediat si alcoolul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se prepara visinata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]