Desert 2 in 1

de Constelatialeu in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 3191 vizualizari

 

L-am numit asa pentru ca o parte l-am pus la congelator si astept sa se faca inghetata si o parte in cupe un desert racoros si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 g iaurt grecesc Pilos 10% grasime
  • 200 g smantana pt. frisca Pilos
  • 200 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic intaritor frisca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert 2 in 1:

Curatam capsunile de codite, oprim cateva pt.decor,  le spalam si le scurgem de apa.

Intr-un bol mixam capsunile cu zaharul farin. Separat pregatim frisca, mixam smantana cu zaharul vanilat si intaritorul de frisca, apoi adaugam iaurtul si omogenizam.

Intr-o forma de silicon punem un strat de capsuni mixate, apoi un strat de compozitie iaurt + frisca si iar capsuni si dam la congelator.

Pregatim si niste cupe cu aceast mix de capsuni si crema, ornam cu capsuni trase-n ciocolata.

Deci doua deserturi dintr-o lovitura....Pentru inghetata trebuie sa avem ceva rabdare,dar cand va fi gata o putem servi cu sos de capsuni sau ciocolata....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert 2 in 1" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coupe Jacques pentru 5 persoane