Desert gogosi cu branza de vaci

de lucy2002 in Dulciuri, 24 Iun 2019 | 3718 vizualizari

 

Am vazut acesata reteta de gogosi la Jamila si le-am probat si eu. Sincer, nu cred ca am mancat in viata mea gogosi mai bune ca acestea. Le-am facut de mai multe ori sunt extraodinar de bune si usor de facut. Am inlocuit ricotta cu branza de vaci crema de la Lidl la galatusa si au iesit super bune. Va recomand sa faceti si voi dar portie dubla;)
V-am dat cantitatile pentru o portie, eu am facut portie dubla asa ca pozele sunt de la portie dubla.
Pofta buna !

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaci( de la lidl la galetusa)
  • 3 oua
  • 170 gr faina
  • 10 gr praf de copt
  • coaja de portocala
  • 2 linguri de zahar
  • vanilie
  • un praf de sare
  • ulei pentru prajit
  • zahar fin pentru pudrat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert gogosi cu branza de vaci:

Int-un bol amestecam (bine) branza si ouale, adaugam zaharul, vanilia si coaja de portocala si praful de sare pentru gust. Adaugam faina si praful de copt si amestecam doar sa incorporam faina, nu vom amesteca in exces.

Incalzim bine uleiul si punem gogosile la prajit. Eu am folosit o lingura pentru inghetata dar se poate folosi si o lingura obisnuita. Se pune lingura in uleiul incins pentru cateva secunde apoi se ia din compozitie si se pune in uleiul fierbinte.  Prajim gogosile la foc mediu pentru 3-4 minute pana se rumenesc frumos si sunt gatite in interior. Eu am folosit scobitoare pentru a vedea daca sunt patrunse in interior. Se scot cu o paleta si se aseza pe servetele de hartie. Dupa ce s-au racorit se pudreaza cu zahar fin.

 

 

TIPS-URI

1

folositi scobitoarea pentru a verifica gogosile daca sunt bine patrunse inauntru

2

lingura trebuie introdusa cateva secunde in uleiul ferbinte inainte de a lua din compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert gogosi cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cataif