Desert negresa cu nuci si portocala

de nico_nico in Prajituri, 12 Mar 2019 | 4860 vizualizari

 

"Retete de post creative"

 

INGREDIENTE

  • Blatul:
  • 200 ml apa minerala
  • 150 ml ulei
  • sucul de la o portocala
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri gem de capsuni
  • 150 gr zahar
  • 300 gr faina
  • 1 plic praf de copt 
  • 100 gr nuci intregi
  • Glazura:
  • 2 linguri cacao
  • 3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri apa fierbinte
  • Decor:
  • nuca macinata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa cu nuci si portocala:

Intr-un castron punem gemul, sucul de portocala, uleiul, apa minerala, zaharul si la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Compozitia se mixeaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem nucile taiate cutitul. Se coace 25-30 minute la 180 grade C. Dupa ce se coace, se lasa la racit.

Glazura se face la rece din zahar pudra, cacaua, uleiul si apa fierbinte. Se intinde peste blatul rece si se presara nuca macinata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa cu nuci si portocala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]