Desert Nutellotti - biscuiti deliciosi cu ciocolata - reteta nr 500

de Rahela Velicu in Dulciuri, 23 Dec 2019 | 3224 vizualizari

 

Cei mai buni biscuiti!
"Bunatati pentru Craciun"

 

INGREDIENTE

  • 180g de Nutella + 100 g Nutella pentru ornat
  • 1 ou
  • 150 g faina
  • optional – migdale sau diverse ornamente
Portii: 41
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Nutellotti - biscuiti deliciosi cu ciocolata - reteta nr 500:

Cu ajutorul unei furculite amestecam bine Nutella cu oul.

Adaugam treptat faina si framantam un aluat vascos, sa fie tare, dar nelipicios.

Dam aluatul pentru 10 minute la frigider, timp in care tapetam o tava cu hartie de copt, iar apoi ne ungem mainile cu ulei.

Formam bilute mici, mai mici decat o nuca, cam pe jumatatea unei nuci. Cu ajutorul unui degetar, facem cate o adancitura in mijlocul fiecarei bilute.

Coacem biscuitii pentru 10-12 minute maxim in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Ii scoate pe o tavita si ii lasam la racit.

Punem Nutella intr-un pos si ornam fiecare biscuite in adancitura creata mai devreme. Ii punem cate o migdala in mijloc sau ornamente diverse. Putem sa ii lasam si simpli, fara niciun fel de ornament. Oricum sunt deliciosi! Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ies aproximativ 40 de biscuiti din aceasta compozitie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Nutellotti - biscuiti deliciosi cu ciocolata - reteta nr 500" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de gutui, cu frisca - reteta nr. 400