Dorada la cuptor pe sare

de Bunica in Peste, 28 Apr 2013 | 5546 vizualizari

 

Dorada la cuptor pe sare este Un preparat foarte bun! Se pregateste repede,nu miroase a prajala in casa,nu sare uleiul pe aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de peste "Dorada"
  • 4-500 g. sare grunjoasa(de muraturi)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor pe sare:

Pestele se curata,eviscereaza si se spala.

In tava aragazului se pune sarea si pestele peste sare. 

Se da la cuptorul incins la 160 grade pentru 20 minute,dupa care se scoate tava si se intoarce pestele.

Lasam in cuptor pentru inca 10-15 min.

Se serveste cu mujdei sau cu salata verde,cum am sevit noi.

TIPS-URI

1

Dupa ce am intors pestele,am inchis cuptorul si am lasat pestele in cuptor.

2

Cand am intors pestele era deja facut.L-am lasat in cuptor pentru a-i face o fata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor pe sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

30.04.2013, 20:09

S-a termina duminica Mena.

simona72 1

01.05.2013, 08:25

Fff bun, am mai vazut peste facut asa dar eu nu am incercat, este f simplu si voi incerca si eu...

camelia75 1

05.05.2013, 07:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu legume in folie de aluminiu la cuptor