Dovleac rumenit

de mimmi in Mancaruri de legume, 27 Noi 2011 | 4860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar
  • 800-1 kg ,
  • 250 g carne tocata,
  • 100 g cascaval,
  • 2 cepe ,
  • 1 lingura ulei ,
  • sare,piper,
  • busuioc si cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac rumenit:

Spalam dovleacul si ii taiem un capac. Il scobim si miezul il taiem marunt. Tocam ceapa si o calim impreuna cu miezul de dovleac intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inmuiat miezul de dovleac,adaugam carnea tocata,sare,piper,busuioc si cimbru si le amestecam. Cand este facuta si carnea,adaugam  cascavalul razalit si mai lasam pe foc cca 2-3 minute pana se topeste cascavalul. Umplem dovleacul cu amestecul de mai sus si il punem intr-o forma de yena,umplem forma de yena cu apa si o dam la cuptor pentru cca 35 de minute. Il lasam la racit dupa care il servim simplu sau cu smantana.

Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac rumenit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

29.11.2011, 13:55

Frumos!

jolygina 1

29.11.2011, 14:11

ooo da

mimmi 1

01.12.2011, 13:42

multumesc fetelor ! A fost o combinatie foarte reusita !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]