Dovlecei pane

de ianculubita in Mancaruri de legume, 29 Mai 2011 | 4219 vizualizari

 

Au aparut legumele mult dorite;
poftiti la legume!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1ou
  • 2-3linguri faina
  • sare
  • 1catel de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceiii,spalati,ii sterg cu prosoape de hartie apoi ii tai in jumatati pe orizontala,apoi fac felii subtiri pe verticala din aceste jumatati;

le dau cu sare le tin pe un fund de lemn sa se mai scurga 10min.;in acest timp,intr-o farfurie pisez bine usturoiul,adaug oul,faina,sare si fac un aluat de clatite putin mai gros;

fiecare felie de dovlecel,o tamponez cu servetele,o trec prin aluat si o pun in uleiul incins sa se prajeasca;

le scot apoi tot pe servetele de bucatarie si se pot servi dupa preferinta cu lamaie,otet sau sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki