Dovlecei pane

de ianculubita in Mancaruri de legume, 29 Mai 2011 | 4819 vizualizari

 

Au aparut legumele mult dorite;
poftiti la legume!

 

INGREDIENTE

  • 2dovlecei
  • 1ou
  • 2-3linguri faina
  • sare
  • 1catel de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceiii,spalati,ii sterg cu prosoape de hartie apoi ii tai in jumatati pe orizontala,apoi fac felii subtiri pe verticala din aceste jumatati;

le dau cu sare le tin pe un fund de lemn sa se mai scurga 10min.;in acest timp,intr-o farfurie pisez bine usturoiul,adaug oul,faina,sare si fac un aluat de clatite putin mai gros;

fiecare felie de dovlecel,o tamponez cu servetele,o trec prin aluat si o pun in uleiul incins sa se prajeasca;

le scot apoi tot pe servetele de bucatarie si se pot servi dupa preferinta cu lamaie,otet sau sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]