Dovlecei pane cu smantana

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 2 Iul 2011 | 4695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • faina
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu smantana:

Curatam dovlecelul,il spalam si il taiem felii.

Oule le batem impreuna cu smantana si sarea,apoi adaugam faina putin cate putin mestecand sa nu se formeze cocoloase.Punem faina pana obtinem un aluat putin mai gros ca cel de clatite.(eu am pus cam 6linguri)

Punem cratita cu ulei la incins apoi luam fiecare felie de dovlecel si o trecem si pe o parte si pe alta prin compozitia obtinuta.

Punem in tigaie,lasam sa se prageasca pe o parte apoi intoarcem si pe cealalta parte iar cand este gata scoatem pe un prosop de hartie.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]