Dovlecei umpluti

de Laly in Porc, 3 Iun 2012 | 10660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 gr carne tocata
  • 3 cepe
  • 1 ceasca cu orez
  • 2-3 rosii ( pentru capacele)
  • 4-5 dovlecei mai mici
  • sare,piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 3 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Intr-un castron punem carnea tocata. Spalam orezul, il scurgem bine  si il adaugam peste carne. Tocam ceapa marunt si o calim in ulei pana devine sticloasa. Dupa ce s-a calit o adaugam peste carnea tocata. Adaugam sare si piper dupa gust. Intre timp dovleceii se curata de coaja, se taie pe jumatate si se scobesc cu o lingura. Umplem dovleceii cu amestecul de carne. Intr-o cratita mai inalta asezam dovleceii unul langa celalalt.Taiem rosiile in felii subtiri si le punem deasupra la dovlecei. Desfacem pasta de tomate in putina apa si o turnam peste dovlecei. Adaugam sucul de rosii si completam cu apa. Dam la cuptor la foc mica pana se rumenesc frumos. Servim dovleceii cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Roşii, dovlecei şi ardei umpluţi