Dovlecei umpluti

de angyb in Porc, 22 Iul 2013 | 2759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 300 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1/2 pahar de vin
  • 1/2 pahar pasta de rosii
  • mozzarella
  • sare,piper,busuioc
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Taiem capetele dovleceilor ,iar  coaja o curatam pe alocuri,ii taiem pe lungime si scobim in centru. Saram dovleceii si taiem marunt miezul scobit.

Taiem marunt ceapa si o calim in putin ulei . Adaugam miezul taiat marunt si il lasam sa se caleasca .Adaugam carnea tocata si amestecam bine pana cand carnea scimba culoarea .Adaugam vinul alb si lasam sa fiarba pana cand vinul se absoarbe . Condimentam cu sare si piper dupa gust.Adaugam pasta de rosii ,condimentam cu un pic de busuioc si lasam sa fiara aproximativ 20 de minute.

Sucurgem de zeama dovleceii si ii asezam intr-o tava unsa cu ulei si umplem cu amestecul de carne tocata . Dam la cuptor aproximativ 30 de minute .Scoatem tava din cuptor presaram deasupra mozzarella taiata cubulete si o dam din nou la cuptor pana cand mozzaralla se topeste .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

angyb 1

22.07.2013, 15:17


Multumesc la toata

- Andreea - 1

22.07.2013, 16:26

Ce pofta mi-ai facut Angy...

angyb 1

22.07.2013, 17:04

Andrea hai la o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti