Dovlecei umpluti cu telemea

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2014 | 4076 vizualizari

 

O gustare sau o cina usoara si super buna. O recomand cu drag, se pregateste si repede si usor. Spor sa aveti.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei potriviti ca marime
  • 250 gr telemea de vaca
  • 1/2 pahar iaurt 0% grasime (70 gr )
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
  • 1/2 ceapa
  • 1 legatura marar verde,
  • 1 ou
  • 50 ml ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu telemea:

Se curata dovleceii, se spala, apoi se taie in 2 doua si cu o lingurita scobim miezul. Telemeaua o faramitam bine sau o dam prin razatoare, adaugam 1/2 pahar iaurt, pesmetul, ceapa tocata marunt, miezul de dovlecel, mararul tocat si oul. Se amesteca bine totul, apoi umplem dovleceii.

Ungem o tava cu putin ulei, asezam dovleceii, stropim cu putin ulei fiecare dovlecel in parte, acoperim cu o folie de staniol si introducem in cuptorul incins la 200 grade pentru 25 minute. Inainte cu 10 minte dam folia la o parte si lasam sa se rumeneasca.

Gustarea este gata pentru a fi servita. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Langa o rosie si o felie de castravete verde este binevenita, se potriveste ca o manusa

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]