Dovlecel pane

de ela in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 5011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel mai mare
  • 2-3 oua
  • sare,piper
  • pesmet
  • faina
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Se curata dovlecelul si se taie rondele subtiri,se sareaza si se lasa la scurs vreo 30minute.Se bat ouale cu un praf de sare si cu piper.Separat se pune intr-un bol faina si in altul pesmet cu parmezan.Se scurg bine feliile de dovlecel si se sterg cu un servetel uscat si se dau prin faina,apoi prin ou si in final prin pesmetul cu parmezan.Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei.Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu parmezan