Dovlecel pane

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 18 Iun 2011 | 4274 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • piper alb
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Curatam dovlecelul de coaja,il spalam, apoi il taiem felii.

Ouale le bate cu sarea si piperul.Faina o punem pe o farfurie.

Uleiul il punem in tigaie sa se incinga.

Cand toate sunt pregatite luam cu o furculita o felie de dovlecel si o dam prin ou apoi prin faina,inca o data prin ou si prin faina dupa care o punem in tigaie.Cand este gata pe o parte intoarcem si pe cealalata parte.

Cand feliile sunt prajite le scoatem pe un prosop de hartie pt a se scurge bine de ulei.

Se poat servi calde cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]