Dovlecel pane

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 18 Iun 2011 | 3904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • piper alb
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Curatam dovlecelul de coaja,il spalam, apoi il taiem felii.

Ouale le bate cu sarea si piperul.Faina o punem pe o farfurie.

Uleiul il punem in tigaie sa se incinga.

Cand toate sunt pregatite luam cu o furculita o felie de dovlecel si o dam prin ou apoi prin faina,inca o data prin ou si prin faina dupa care o punem in tigaie.Cand este gata pe o parte intoarcem si pe cealalata parte.

Cand feliile sunt prajite le scoatem pe un prosop de hartie pt a se scurge bine de ulei.

Se poat servi calde cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

mirela0911 1

19.06.2011, 13:26

il trimit pe sotul meu ca tare-i plac

mihaelaM 1

19.06.2011, 14:41

culmea ca la al meu nu-i plac

adry88 1

03.07.2011, 12:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu somon afumat si legume