Dovlecel pane

de danadanutza23 in Mancaruri de legume, 4 Oct 2016 | 3554 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 oua
  • 300gr faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul si il taiem felii peste presaram sare si il lasam 10 minute intre timp amestecam faina cu pesmetul ,batem bine ouale cu putina sare si piper.dupa cele 10 minute luam feliile de dovlecel le dam prin faina apoi prin ou si le prajim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane