Dovlecel umplut cu branza la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 2 Iun 2014 | 6288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 gr branza de vaca degresata
  • 100 gr telemea de vaca degresata
  • 100 gr cascaval ras light
  • 140 gr iaurt
  • 1 legatura de marar
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu branza la cuptor:

Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se umple dovleceii cu compozitia de branza ,se rade cascaval peste ei si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa o jumatate de ora. Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute cu branza de vaci