Dovlecel umplut cu branza la cuptor

de marcela1979 in Mancaruri de legume, 2 Iun 2014 | 6478 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 200 gr branza de vaca degresata
  • 100 gr telemea de vaca degresata
  • 100 gr cascaval ras light
  • 140 gr iaurt
  • 1 legatura de marar
  • 1 fir ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut cu branza la cuptor:

Se spala dovleceii , se taie in 2 pe lungime si se scoate miezul. Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, iaurtul si miezul de la dovlecei tocat marunt. Ceapa verde si mararul se spala si se toaca marunt,se adauga la compozitia de branza si se amesteca bine.Se potriveste de sare si piper. Se umple dovleceii cu compozitia de branza ,se rade cascaval peste ei si se dau la cuptorul preincalzit la foc mediu circa o jumatate de ora. Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu oua