Drob de miel

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2013 | 8893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de miel: 1 ficat, 1 inima, plamanii
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 3 fire de usturoi
  • 1 si 1/2 legatura marar
  • 3 oua
  • 3 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

1. Punem la fiert ficatul si plamanii si separat inima pentru ca au timp de fierbere separat.

2. Spalam si curatam ceapa si usturloiul, le taiem marunt si punem la calit prima data ceapa uscata si dupa 2 minute adaugam ceapa verde si usturoiul si o lasam la inabusit tot 2 minute. 

3. Cand carnea este fiarta o punem la maruntit in blender impreuna cu ceapa si usturoiul.

4. Turnam compozitia intr-un bol si amestecam cu mararul taiat marunt, ouale crude, sare si piper dupa gust.

5. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt, punem putina compozitie, asezam ouale fierte tari si turnam restul de compozitie apasand usor.

6. Dam la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 40 - 45 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]