Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2010 | 6756 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai mare
  • 2 rosii
  • parmezan ras
  • crema de unt
  • putin lapte
  • usturoi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi:

Dovlecelul se taie felii subtirele, se presara cu sare, apoi se dau prin faina.

Se bat ouale bine cu 1 lingura de parmezan si cu 2 lingurite de faina.

Se dau feliile de dovlecel prin amestecul de ou si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet absorbant.

Se prepara crema de usturoi: crema de unt ( e tartinabila, se gaseste la cutii, a mea era firma ,,Gustoso,,) se amesteca cu putin lapte ca sa se mai subtieze, apoi cu usturoiul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.

Montare: o felie de dovlecel, o felie de rosie, parmezan....apoi se repeta ordinea pana ajunge turnuletul la marimea dorita. Se serveste cu sos de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Turnulete de dovlecei pane, rosii, parmezan si crema de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

ela 1

21.07.2010, 14:23

ce de mancaruri am ratat de la tine....

ela 1

21.07.2010, 14:24

au mancat fetele astea fara mine,nu m-au chemat si pe mine la masa....

madi_marin 1

22.07.2010, 12:00

ela.....nu fii suparata, lasa ca atunci cand o sa mai fac ceva de mancare .....iti dau un beep .....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]